De ce Roasig

Rapiditatea, pretul, calitatea. Sunt doar 3 dintre caracteristicile pe care cautam sa le imbunatatim permanent pentru ca produsul de asigurare care ajunge la tine sa fie unul performant.
Stim care sunt problemele pe care le poti intampina cand vrei sa-ti faci o polita de asigurare. Nu stii care companie este mai buna, care ofera cel mai bun service si care are cel mai bun pret de pe piata. Pentru a afla lucrurile acestea trebuie sa dedici destul de mult timp, daca vrei sa platesti cat mai putin, dar sa beneficiezi si de un serviciu de calitate. In plus, vrei ca polita sa-ti fie livrata la timp.
Exact toate lucrurile de mai sus le putem face noi, fara un cost suplimentar. Pentru ca oricum folosesti destul de mult internetul, nu trebuie decat sa stai in continuare la calculator, sa ne comunici datele tale si ale asigurarii pe care o doresti, iar noi ne vom stradui sa-ti comunicam in cel mai scurt timp cateva tarife, de la mai multe companii, astfel incat sa faci o alegere de calitate. Iti raspundem de asemenea la orice intrebarea pe care ai putea-o avea si iti explicam diferentele si asemanarile dintre polite.

Vrem sa ne ocupam de toate asigurarile de care ai nevoie, intr-un sistem integrat de consultanta si service post-vanzare.

Concret...


O polita de asigurare aleasa in urma unui studiu de piata aduce cu siguranta o economisire. Acest lucru se datoreaza faptului ca aproape fiecare companie ofera preturile cele mai competitive pe anumite segmente de piata. Cautand aceasta companie in functie de polita pe care o doresti, dar si in functie de varsta, experienta si tipul de activitate pe care il prestezi, vei avea de castigat de pe urma unui tarif unoeri chiar cu 20-30% mai mic decat media pietei.

Suntem constienti insa ca aceasta cautare comparativa este de multe ori imposibil de facut de catre cineva care nu activeaza in domeniul asigurarilor. De aceea, iti propunem sa facem noi cautarile, iar tu sa-ti dai acordul asupra variantei care iti convine cel mai mult.

Calculul nostru concret se bazeaza pe asigurarile necesare pe care aproape oricine si le poate achizitiona:

- asigurarea RCA medie: 300 lei
- asigurarea CASCO medie: 1500 lei
- asigurarea de locuinta medie: 400 lei
- asigurarea de viata medie: 1200 lei
- asigurarea de sanatate medie: 900 lei


Avem deci un total de 4300 lei
Cum o asigurare bine aleasa poate aduce economii de 20% pana la 25% fata de media pietei, inseamna ca puteti economisi anual aproximativ 860 – 1075 lei datorita alegerilor corecte pe care le faceti. Alegerea corecta va fi facuta dupa ce vom gasi pentru tine cele mai competitive 3-4 oferte.

Cere o cotatie