1 EUR: 4.6478 RON
1 USD: 3.9793 RON

 
 


Asigurare RCA

Asiguratori RCA

 • Cu peste 140 de ani de experienta, companiile MetLife sunt un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga. Ne-am stabilit o prezenta puternica in peste 60 de tari prin crestere organica, achizitii, actionariat mixt si prin alte parteneriate. Ne consolidam renumele la nivel global prin extinderea produselor de baza si a competentelor in piete din intreaga lume - ceea ce constituie un stimul important al cresterii la nivel de companie.

 • Companie cu origini germane, fondata in anul 1890 la Berlin de Carl Thieme si Wilhelm Finck, Allianz este lider in domeniul asigurarilor si, totodata, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din lume. Allianz este unul dintre cei mai solid capitalizati furnizori de servicii financiare din lume, in ciuda volatilitatii mediului economic financiar si international. Acest fapt este confirmat de cele mai importante agentii de rating international. Ratingul acordat de Standard and Poor's (S&P) companiei Allianz SE este AA, cu perspective stabile, ceea ce, in opinia agentiei este echivalentul unei foarte solide capitalizari, indicand o ridicata siguranta financiara a afacerilor asiguratorului. Moody's si A.M. Best prezinta evaluari similare, acordand Allianz Group categorii de ratinguri superioare pentru forta financiara: Aa3 (Moody's), respectiv A+ (A.M. Best).

 • De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor. 2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a Grupului Lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est VIENNA INSURANCE GROUP (VIG). ASIROM face parte din grupul celor 40 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

 • Suntem o companie cu Traditie, am strans aproape doua decenii de continuitate, astfel, am dobandit experienta, credibilitate si notorietate, avem istorie in spate si planuri indraznete de viitor. Cu peste 240 unitati teritoriale in toata tara, oferind peste 60 de tipuri de asigurari generale, de viata si de sanatate, ASTRA Asigurari are o acoperire teritoriala completa asumandu-si Responsabilitatea pentru siguranta viitorului clientilor nostri si preluand riscurile acestora. Pentru noi, responsabilitatea este parte din strategia de afaceri - este angajamentul continuu asumat de companie de a contribui la imbunatatirea vietii clientilor.

 • Aviva este pe locul intai in topul asiguratorilor din Marea Britanie, fiind compania de asigurari cu cea mai indelungata experienta in domeniu, avand o istorie de peste 300 de ani. Astazi, Aviva este in topul asiguratorilor din Europa, Asia, SUA si Australia. Aviva asigura peste 45 de milioane de clienti in toata lumea. Grupul Aviva s-a format in iunie 1998, prin fuziunea a doua mari companii care detineau suprematia pe piata britanica de asigurari Commercial Union si General Accident, decizia avand la baza tendinta de concentrare a capitalurilor, care a dominat pietele financiare internationale in anii 90. In martie 2000, CGU a fuzionat cu Norwich Union, formand CGNU (Commercial General Norwich Union). In 2002, grupul a decis schimbarea numelui in AVIVA, schimbare care se va aplica gradual in toate cele peste 50 de tari unde grupul detine operatiuni.

 • Inca de la infiintare, in anul 2001, BCR ASIGURARI - membra a Grupului BCR, si-a propus sa devina o companie puternica, solida, un concurent redutabil pe piata de asigurari din Romania. Membra a Grupului Erste BCR, pana la finele anului 2008, BCR ASIGURARI a reusit - inca din primii 2 ani de activitate - prin seriozitate, perseverenta si efort continuu sa isi atinga obiectivul pricipal, acela de a detine un loc intre primele companii de profil din Romania, pe segmentul asigurarilor generale. De asemenea, indiferent de modificarile efectuate in structura portofoliului, BCR ASIGURARI si-a mentinut pozitia in clasament, dovedind astfel eficienta unui management de inalta clasa, precum si adaptarea permanenta la cerintele pietei. Dinamica inregistrata in fiecare an, superioara intotdeauna ritmului de crestere a pietei, a demonstrat capacitatea companiei de a identifica si fructifica la maxim oportunitatile mediului de afaceri.

 • S.C. CARPATICA ASIG S.A. este prezenta pe piata asigurarilor din anul 1996 si este autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa practice o gama larga de asigurari generale. Societate cu capital integral romanesc, CARPATICA ASIG are peste 90 de sucursale si agentii pe intreg teritoriul tarii, sediul central al companiei fiind la Sibiu. Serviciile CARPATICA ASIG au garantia calitatii si securitatii fiind certificate printr-un Sistem de Management Integrat: Calitatea si Securitatea Informatiei (Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008 si Sistemul de Management al Securitatii Informatiei). In ciuda unui climat economic recesionar, CARPATICA ASIG a demonstrat capacitatea de a obtine performanta, situandu-se in 2010 in top 10 asiguratori.

 • Euroins Insurance Group (EIG), din care face parte integranta Euroins Romania, pe langa Euroins Bulgaria, Euroins Macedonia si Euroins Health, este in momentul de fata, principalul motor de extindere a grupului, pe partea de asigurari din Europa. Unul dintre cele mai mari si independente grupuri din regiune, EIG isi propune pe piata de asigurari din Romania, prin Euroins Romania, sa se pozitioneze in top 5 cei mai buni asiguratori si sa devina unul dintre cele mai respectate brand-uri. O traditie ce-si are inceputurile in 1994, SC Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA reprezinta acum, pe piata asigurarilor din Romania, o prezenta notabila ce combina dimensiunea sociala a actului de vanzare de asigurari, cu dimensiunea umana, ce are la baza o abordare personalizata pentru fiecare client. Compania a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adaugand constanta si valoare produselor oferite abordarii strategiei de vanzare, conceptului de service-are a clientilor, reusind sa creeze si sa livreze sprijin in preluarea riscului si oferirea unor produse de asigurare cat mai complete. Cei peste 1.000.000 de clienti, peste 500 de angajati si peste 4.500 agenti colaboratori, ofera imaginea a ceea ce inseamna acum Euroins Romania.

 • Generali Group este unul dintre cei mai importanti jucatori pe pietele globale de asigurare si produse financiare. In prezent grupul opereaza in 60 de tari si include 500 de companii si 85.000 de angajati. Oferta mixta de produse de asigurare de viata si non-viata, atat pe segmentul de business, cat si de retail i-au consolidat pozitia de top in Europa (cote de piata semnificative in Germania, Franta, Austria, Spania, Elvetia), precum si in alte tari la nivel mondial (Israel, Argentina, China si India).

 • Groupama, o companie multinationala de origine franceza, si-a consolidat prezenta in Romania prin achizitia a trei companii. Activ in 14 tari din Europa si Asia, Groupama a patruns progresiv pe piata romaneasca la finalul anului 2007 prin achizitia BT Asigurari si in 2008, prin preluarea Asiban si OTP Garancia. In urma unui proces de fuziune si integrare a rezultat Groupama Asigurari, care ocupa la finalul anului 2010 locul al patrulea in clasamentul general al companiilor de asigurari. Compania dispune de o retea comerciala unica si integrata, cuprinzand aproximativ 300 de agentii si puncte de lucru, aflate pe intreg teritoriul tarii. Strategia de business pe care compania noastra o promoveaza in Romania a fost gandita in acord cu valorile fundamentale ale companiei, definitorii in relatia cu clientii, partenerii si angajatii sai.

 • Vrem sa transformam conceptul de companie de asigurari si sa-l ducem la un alt nivel, definindu-ne ca un "one stop shop' financiar. Desi consecventi in comunicare, vrem ca abordarea noastra sa fie diferita, pentru ca fiecare client este unic. Dorim sa ne facem meseria cu maximum de profesionalism ca si consilier financiar al familiei, dar si ca un partener de afaceri pe care clientii se pot baza indiferent de situatie. Investim resurse pentru a ne intelege clientii si ne dedicam intreaga noastra activitate satisfacerii nevoilor lor de servicii de asigurare. Suntem peste tot, aproape de fiecare client in parte. Venim in permanenta cu solutii noi din punct de vedere al produselor, serviciilor si tehnologiei oferite.

 • UNIQA Asigurari a devenit membra UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania. UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania. Are in prezent aproximativ 850 de angajati in peste 44 de sucursale si 124 de agentii. UNIQA Asigurari furnizeaza servicii pentru mai mult de 550.000 de clienti.