Un nou copil

Cand in familia ta apare un nou membru este foarte important sa verifici daca ea este protejata foarte bine din 3 puncte de vedere: asigurarea de viata (cu variantele speciale pentru copil) asigurarea de masina si asigurarea de casa.

Asigurarea de viata. Atunci cand ti se naste cu un copil este foarte important ca acoperirea ta de pe asigurarea de viata sa fie mai mare. Acest lucru trebuie sa se intample pentru ca rolul tau in viata familiei tale a devenit mai mare o data cu nasterea unui copil.
Daca nu ai deja o asigurarea de viata, poti sa iti alegi o companie fiind atent la aspecte precum soliditatea financiara, calitatea generala a serviciilor sau pretul pentru acoperirile pe care ti le ofera. Fii atent si la pret, dar nu lasa ca acest lucru sa fie singurul criteriu, important fiind ca polita de viata pe care o alegi sa ti se potriveasca si sa-ti furnizeze acoperirea si caracteristicile de care ai nevoie.

Sunt mai multe intrebari la care trebuie sa cauti raspuns pentru a-ti putea face o asigurare de viata. Iata cateva:
Care sunt planurile tale financiare?
Care este venitul tau?
Cat de mare este familia ta?
Ce cheltuieli ai?
Vrei sa ai doar acoperire financiara in caz de evenimente neplacute sau vrei si sa strangi niste bani?


Raspunsul la aceste intrebari te pot conduce spre o decizie folositoare.

Cresterea unui copil sau a mai multora, creaza niste cheltuieli financiare pe termen lung, care o data cu trecerea anilor cresc. Pentru a fi sigur ca educatie copilului tau este pusa la adapost de eventuale evenimente neplacute din viata ta, intereseaza-te de tipurile de polite speciale pentru copii. Ele au cateva caracteristici diferite de cele traditionale, care iti pot fi de mare ajutor, si care nu reprezinta altceva decat o dovada de dragoste neconditionata fata de copilul tau.
Esti tanar si sanatos deci achizitionarea unei asigurari de viata te va costa putin acum, si este cu atat mai importanta cu cat exista persoane care depind de tine.

Asigurarea masinii (polita CASCO) devine si ea mai importanta in acest moment. Acest lucru se intampla fiindca nasterea unui copil face ca momentele dificile pe care o cheltuiala neplanificata dupa un accident sa aiba repercursiuni si asupra copilului.

Asigurea casei in care locuiti este si ea importanta din acelasi motiv ca si asigurarea CASCO. Este important ca pretul repararii casei tale in urma unui accident sa nu-ti afecteze bugetul. Exact acest lucru face o asigurarea de casa.

Cere o cotatie