Student

RCA si CASCO

Daca esti student si ai o masina pe numele tau cele mai multe companii de asigurari vor aprecia ca riscul unui accident la varsta ta este unul destul de mare. Risc mai mare inseamna automat si prime de asigurare mai mari. In acest context, exista companii care s-au orientat spre clientii cu experienta in sofat si cu varsta mai inaintate, dar si alte companii care vad in randul tinerilor o piata destul de importanta. Putem sa te ajutam astfel incat sa gasesti compania care ofera cele mai bune tarife pentru varsta si experienta ta. Te ajutam astfel sa economisesti timp (pentru ca facem acest studiu de piata pentru tine) si bani (pentru ca vei alege cea mai buna oferta din punct de vedere financiar).

Asigurare de viata

Daca pentru asigurarile auto, varsta ta constituie un dezavantaj din punctul de vedere al primelor, nu asa sta situatia si in cazul asigurarilor de viata. De fapt, varsta si sanatatea ta constituie cel mai mare atu al tau. O polita de asigurare de viata incheiata acum, iti da ocazia sa beneficiezi pe termen lung de tarife foarte bune. Acest lucru inseamna ca un contract de calitate incheiat acum va face ca riscul viitor sa fie preluat de companii la un pret stabilit acum, cand riscul (de deces de exemplu) este considerat mic.

Asigurare de sanatate

Sistemul medical romanesc lasa inca de dorit iar oportunitatea de a beneficia de serviciile medicale ale unor clinici private este o noutate pentru Romania. O asigurare de sanatate privata iti pune la dispozitie un plan de servicii medicale de calitate. Si pentru acest tip de asigurare varsta si sanatatea ta vor face ca pretul pe care il platesti sa fie unul scazut.

Pensie privata

Tineretea este un atu si daca te gandesti sa strangi din timp bani pentru pensie. Desi momentul pensionarii poate parea foarte indepartat, timpul lung pana atunci inseamna ca efortul pe care il vei face va fi foarte mic.

Cere o cotatie