Schimbare de job

Asigurare de viata si de pensie.

Obtinerea unei slujbe noi poate insemna modificari importante in salariul tau. Cu cat castigi mai mult cu atat familia ta depinde mai mult de venitul tau. Trebuie deci sa-l protejezi si sa adaptezi asigurarea ta de viata, in functie de evolutia salariului. Poti sa iei in calcul de asemenea si cresterea acoperirii pentru diferite riscuri: fracturi, arsuri, interventii chirugicale, invalidate sau sa cresti sumele asigurate pentru riscurile pe care le ai deja acoperite.

Banii pe care ii strangi pentru pensionare trebuie sa fie si ei mai multi pentru ca, o data cu cresterea veniturilor, standardul de viata pe care trebuie sa ti-l pastrezi dupa momentul pensionarii este mai ridicat. De obicei, este bine sa stabilesti un procent din venitul tau pe care sa-l economisesti in fiecare luna. Cresterea venitului tau va insemna astfel o crestere automata in termeni reali si a sumei economisite.

Asigurarea de sanatate.

Daca ai o astfel de polita pentru servicii medicale, ia in calcul posibilitaea de a trece intr-o acoperire suplimentara. Intreaba de asemenea la noul tau loc de munca daca pachetul salarial include servicii medicale la o clinica privata. Ar fi niste bani irositi daca ai avea acoperita aceleasi servicii. Polita ta individuala poate veni in completarea celei pe care o ai de la serviciu, care de obicei include niste servicii minime.

RCA si CASCO

Ca si pana acum, ai cu siguranta nevoie de preturi corecte pentru serviciile si avantajele de care beneficiezi prin aceste tipuri de polite Auto. Putem sa te ajutam pentru a lua cea mai buna decizie, sa ai deci grija de banii tai.

Cere o cotatie