Masina noua

Asigurarea RCA

Daca ti-ai cumparat o masina stii cu siguranta ca trebuie sa faci o asigurare de raspundere civila. Ea este obligatorie si este important sa faci o comparatie a tarifelor astfel incat sa platesti cea mai mica suma.

Asigurarea CASCO

Pentru a avea o siguranta in plus, este bine sa achizitionezi si o polita Casco. Ea iti permite sa fii despagubit si in cazul in care tu esti cel vinovat de producerea respectivului accident.
Trebuie sa fii insa atent nu numai la pret, dar si la limitele si clauzele de acoperire, la excluderi, fransize, dar si la soliditatea si promptitudinea asiguratorului.
Te putem ajuta sa compari produse similare, sa te orientezi spre compania care ofera tarifele cele mai bine conform varstei, experientei si necesitatilor tale.

Asigurarea de accidente asupra persoanelor din masina.

Un accident rutier poate avea drept consecinta si ranirea pasagerilor. Pentru a permite acestora sa beneficieze de o suma de bani in cazul unei accidentari mai grave, sau chiar o sustinere familiei in caz de deces, poti sa alegi si o acoperire de accidente ale persoanelor aflate in masina.

Cere o cotatie