Casatorie

Iubire, casatorie, siguranta.

Casatoria este un moment important in viata oricarui om. La fel de important ca evenimentul in sine este si siguranta ca acoperirea pe care o asigurare ti-o ofera este suficient de mare si de adaptata noii tale situatii. Verifica-ti asadar asigurarea de viata, cea de masina si incearca sa-ti protejezi si casa pentru problemele ce pot aparea.

Asigurare de viata. Aceasta ar trebui sa fie primul lucru la care sa te gandesti in momentul casatoriei. Ea este o polita facuta din dragoste pentru partener si este cu atat mai necesara cu cat exista persoane ce depind financiar de tine. Scopul ei este acela ca partenerul sa treaca mai usor din punct de vedere financiar peste pierderea nedorita a sotului/sotiei. Este cu atat mai importanta cu cat exista credite sau alte datorii contractate impreuna. Daca te gandesti sa ai copii sau sa-ti cumperi o casa prin credit, este de asemenea important sa iei in calcul o asigurare de viata.

Asigurarea de sanatate.

In doi, momentele grele cum ar fi un accident, o boala, o fractura, sunt mai usor de trecut. Ele au insa consecinte financiar asupra situatiei amandurora. A asigura aceste eveniment inseamna ca in cazul in care ele se intampla, familia ta sa fie ajutatata de compania de asigurari cu o suma care sa compenseze pierderile financiare si sa ajute la recupererea ta rapida.

Renta de studii pentru copil.

Daca planificati sa aveti un copil este bine sa luati in considerare si o renta de studii pentru acesta. Sigur, ea va putea fi incheiata in momentul nasterii sale, dar informatiile pe care le poti obtine, te vor ajuta sa intelegi si sa iei in calcul din timp si acest lucru important.

Asigurarea de casa.

Momentul intemerii unei familii, face din casa in care locuiti un loc special, si lucrurile importante trebuiesc puse sub protectie. Pentru a evita plata unei sume mari de bani in cazul in care se intampla un accident, casa ta poate fi asigurata impotriva tuturor evenimentelor ca incendiu, cutremur, inundatie, furt. Lasa compania de asigurari sa plateasca pentru eventuale pagube asupra casei tale.

Cere o cotatie